Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

Den plynové mobility ve znamení LNG

04.09.2020

#novinka 

LNG má v nákladní dopravě smysl. Po stránce ekologie i ekonomiky! To bylo hlavní poselství, které jsme my a další společnosti předávali návštěvníků Dne plynové mobility. Největší zájem byl o naše praktické zkušenosti z provozem první mobilní čerpací stanice na LNG, kterou jsme otevřeli v červenci v Klecanech u Prahy.

Den plynové mobility ve znamení LNG
  • Úspěšný Den plynové mobility v areálu Pražské plynárenské
  • Nejvíce lákala ukázka tankování vozu VOLVO
  • Podívejte se video z akce

Praktická ukázka tankování LNG bodovala

„S naší účastí jsme velmi spokojeni. Zájem o praktické informace ohledně fungování naší plničky nás velmi potěšil. Naprosto mimořádný zájem byl o ukázku natankování nákladního vozu VOLVO, kterou jsme uspořádali na našem stánku. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na prezentaci podíleli a celou naši prezentaci připravovali. V propagaci naší firmy i LNG odvedli skvělou práci,“ říká Filip Dostál, vedoucí LNG týmu v GasNetu.

Den plynové mobility pořádal Český plynárenský svaz, jehož je GasNet členem, a konal se 2. září za přítomnosti zástupců výrobců automobilů, dopravních firem, státní správy i dalších subjektů, kteří mají zájem na rozšiřování využití CNG a LNG v tuzemské dopravě.

Z celé akce jsme pro vás připravili krátké video, podívejte se na něj.